Οι Υπηρεσίες μας

Κατά Παραγγελία INOX Κατασκευές Εστίασης

Με αφετηρία την 10ετία του 1950 τα 15 τελευταία χρόνια υλοποιούμε από τιςδυσκολότερες έως και τις πιο άπλες κατασκευές μαζικής εστίασης.

Εσείς αφήστε την σκέψη και την φαντασία ελεύθερη και ζητήσαμε μας οτιδήποτε, σε οποιαδήποτε διάσταση, σε οποιαδήποτε αισθητική. Εμείς θα σας τα παραδώσουμε στο χρόνο που θα συμφωνήσουμε και θα τα έχετε για πάρα πολλά χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι κατασκευές μας φτιάχνονται από τα καλυτέρα υλικά συνδυάζοντας Inox, γυαλί, ξύλο, Corian και οτιδήποτε άλλο ζητήσετε. Η κάθε κατασκευή σχεδιάζεται και φτιάχνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντέχει στη σκληρή χρήση.

Δείτε περισσότερα εδώ

Μελέτη και Σχεδιασμός

Στα 20 χρόνια εμπειρίας έχουμε υλοποιήσει χιλιάδες κουζίνες και χιλιάδες γραμμές παραγωγής έτοιμου φαγητού. Ξέρουμε καλά τι είναι λειτουργικό και τι όχι , γι’ αυτό και είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε, από μεγάλους έως και πάρα πολύ μικρούς χώρους.

Αξιοποιούμε αυτή την εμπειρία μας προς όφελος των πελατών μας και σχεδιάζουμε την κάτοψη της κουζίνας τους ή τη γραμμή παραγωγής τους δωρεάν.

Η κάτοψη εκτός από τη χωροταξική διαρρύθμιση, περιλαμβάνει: inox κατασκευές, εξοπλισμό μηχανημάτων, ηλεκτρολογική και υδραυλική καθοδήγηση.

Δείτε περισσότερα εδώ

Εξοπλισμός Μηχανημάτων Εστίασης

Στα τόσα χρόνια λειτουργίας μας έχουμε την απόλυτη γνώση των συσκευών- μηχανημάτων εστίασης, της παγκόσμιας αγοράς. Μπορούμε να προτείνουμε στους πελάτες μας, αναλόγως του προϋπολογισμού τους και των αναγκών τους, τις ιδανικές συσκευές.

Δείτε περισσότερα εδώ

Εγκατάσταση και Συντήρηση

Θεωρούμε υποχρέωση μας την εγκατάσταση, των κατασκευών ή των εμπορευμάτων που παραδίδουμε. Επιπλέον συντηρούμε και μετασκευάζουμε τις INOX κατασκευές των πελατών μας, με στόχο να δείχνουν καινούριες και πιο λειτουργικές

Δείτε περισσότερα εδώ